FOGORVOSAINK

Orvosaink, asszisztenseink

Fogászatunkon pácienseink teljes mértékben ránk bízhatják magukat, fogaik sorsát. Orvosaink különböző területekre specializálódtak és csoportmunkában dolgoznak a legjobb és legesztétikusabb eredmény eléréséért.
Fogorvosaink, fogtechnikusaink és fogászati asszisztenseink minden megtesznek azért, hogy minden igényt kielégítő kezelésben részesítsék Önt, legyen szó protetikai, kozmetikai, fogszabályozó vagy szájsebészeti beavatkozásról.

DR. ANDRÁS-HUNYADI DÓRA

fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.
A fogászatra mindig is hivatásként, nem pedig csak elvégzendő munkaként tekintettem. A páciensek kezelése során törekszem a szorongásmentes légkör kialakítására, de a szakmaiságra is ugyanúgy nagy hangsúlyt fektetek. Fontos számomra, hogy a páciens a kezelés végeztével elégedetten távozzon.

DR. CSONGRÁDI ÁGNES

fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem.
Már egyetemi tanulmányaim során is volt lehetőségem tapasztalatot szerezni, mivel volt szerencsém több fogorvosi rendelőben is asszisztensként tevékenykedni. Ez a későbbiekben nagy hasznomra vált.
A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára jó hangulatban teljenek a kezelések. A beavatkozások során igyekszem szem előtt tartani a pácienseim igényeit is, a szakma szabályainak betartása mellett. A munkám során főleg konzerváló-fogászati és protetikai beavatkozásokat, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat, valamint gyermekfogászati ellátást végzek.

DR. SZOBOSZLAI ISTVÁN

fogszabályozó szakorvos

Megbízhatóság, tapasztalat, emberközpontúság a mottóm. A fogszabályozás területén sok különböző eljárással és korosztállyal foglalkozom. Az 5-6 évesektől egészen a hatvanas korosztályig sokan megfordultak a rendelésemen. A palettán sokfajta fogszabályozó készülék szerepel, pl. kivehető, ragasztott, belső vagy akár a “láthatatlan” fogszabályzó készülékek is, vagy a legmodernebb ideiglenes implantátumokkal kombinált készülékek is.
Természetesen a páciensekkel együtt igyekszem megtalálni a számukra legjobb eredmény adó kezelés- és készüléktípust.
A fogszabályozás területén olyan eljárásokat használok, melyek segítenek az állkapocs-ízületi problémák és asszimetrikus esetek megoldásánál.
Ha valóban úgy tűnik, hogy szüksége van fogszabályzásban jártas szakemberre, szívesen segítek, forduljon hozzám bizalommal.

FRAZON ZSUZSANNA

tulajdonos, fogtechnikus, dentálhigiénikus

Végzett fogtechnikusként az elmúlt 20 év során széles körű tapasztalatra tettem szert a komplex fogászati szolgáltatások területén.

Hazai és nemzetközi tapasztalatomat egy saját, teljes körű fogászati ellátást nyújtó magánrendelőben kívánom hasznosítani a páciensek igényeinek maximális figyelembe vételével.
Tulajdonosként, fogtechnikusként és a rendelő vezetőjeként személyes felelősséget vállalok a Kosztolányi Dental Studioban fogászati ellátásban részesülő minden kedves páciensünkért. Németül és olaszul beszélek.

SZEDER KRISZTINA

klinikai fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

A Szentágothai János Egészségügyi Szakiskola és Szakiskolában végeztem a tanulmányaimat. (27 éve “szerettem bele” ebbe a szakmába.)
A Kosztolányi Dental Studioban 27 év alatt megszerzett szakmai tapasztalattal. A páciensekkel szembeni őszinte empátiával segítem a konzerváló, fogszabályzó és szájsebész (kollégák) orvosaink makulátlan munkáját.
Dental higiénikusként nagy örömmel tölt el a felnőtt és gyermek páciensek megfelelő szájhigiéniára való motiválása, intsruálása.
Mindig felemelő érzéssel tölt el a páciensek megelégedett, felszabadult mosolya.
Nem kevésbé egy kisgyerek szoros, őszinte ölelése. Illetve egy meglepetésként kapott, nekem készített rajz.

MEGA DOROTTYA

klinikai fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Várjuk telefonos vagy email-es bejelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

Szombat:    8:00 - 12:00 (ügyelet)

ELÉRHETŐSÉGEINK

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

[email protected]

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

FACEBOOK

Kezeléseinket készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával, valamint SZÉP kártyával is ki tudja fizetni.