FOGORVOSAINK

Fogorvosaink, fogászati asszisztenseink

A Kosztolányi Dental Studió fogászatán pácienseink bizalommal fordulhatnak hozzánk fogászati gondjaikkal és teljes mértékben ránk bízhatják magukat, fogaik sorsát. Orvosaink különböző területekre specializálódtak és együttműködve, csoportmunkában dolgoznak a legjobb és legesztétikusabb eredmény eléréséért.
Fogorvosaink, fogtechnikusaink és fogászati asszisztenseink minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy teljes körű, minden igényt kielégítő kezelést nyújtsanak Önnek, legyen szó protetikai, esztétikai-kozmetikai, fogszabályozó vagy szájsebészeti beavatkozásról.

DR. KARIMI AREZO

Általános fogorvos

2022-ben szereztem diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.
Röviddel az egyetem elvégzése után Pestszentlőrinc körzeti fogorvosként helyezkedtem el, ahol nem csak rengeteg szakmai tapasztalatot sikerült szereznem a fogorvoslás legkülönbözőbb területein, hanem hivatásom lélektani oldalába is mély betekintést nyerhettem..

A fogorvoslás nem csak szakma számomra, hanem hivatás. Hiszek abban, hogy az emberi életek megváltoztatása és a mosolyok visszaadása nem csak a fogak egészségéről szól, hanem az életminőség javításáról is. Ezért mindig törekszem a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására és az emberi kapcsolatokra épülő gyógyításra.

Munkám során fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést és az új technológiák követését, hogy mindig a legmodernebb és leghatékonyabb kezeléseket nyújthassam pácienseim számára.
Rendkívül fontosnak tartom a nyugodt légkör megteremtését és a betegeimmel való bizalmi viszony kialakítását.

Fő érdeklődési területeim közé tartozik az esztétikai fogászat, a fémmentes restaurációk és fogpótlások készítése. Célom a szépség és a harmónia megteremtése, hogy a páciensek széles mosollyal távozzanak a rendelőből.

Magyarul, angolul és perzsául beszélek.

DR. MOLDOVÁN ANNA

fogszabályozó szakorvos

2017-ben végeztem Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A fogorvosi diploma megszerzése után, a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, ahol jelenleg szakorvos jelöltként dolgozom. A pácienskezelés mellett a magyar és külföldi hallgatók oktatásával, illetve tudományos munka végzésével is foglalkozom.

Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, gyakorlati kurzusokon, konferenciákon, itthon és külföldön egyaránt.

Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a jó kommunikációt és a megfelelő tájékoztatást, hogy a pácienseim tisztában legyenek vele, hogy mi-miért történik a kezelés során és biztonságban érezzék magukat.

DR. PINTÉR ZSOLT BALÁZS PhD

dentoalveoláris szájsebész, fogorvos

Dr. Pintér Zsolt fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerezte. 2023-ban a Semmelweis Egyetemen sikeres dento-alveolaris sebészet szakvizsgát és a Pécsi Tudományegyetemen Ph.D. fokozatot szerzett. Mai napig egyetemi oktatói és kutatói munkát végez. Többéves magánrendelői pályafutása során a fogorvoslás minden területén dolgozott, amelyek nagy mértékben segítik a komplex szájsebészeti, implantológiai és fogászati rehabilitációk pontos tervezését és kivitelezését. Ezzel párhuzamosan budapesti kórházi munkája során aktívan részt vesz arc- állcsont- szájsebészeti traumatológiai ellátásban, valamint kiterjedt fog eredetű gyulladásos elváltozások sebészi kezelésében, melynek során magasan képzett orvosok mellett folyamatosan fejlődhet és gyarapíthatja szakmai tudását.

„Munkám során fontosnak tartom, hogy a pácienseimet mindig széleskörűen és pontosan tájékoztassam, valamint, hogy harmonikus légkört teremtsek, így a rendelésemre látogatók már a kezdetektől minden kérdésükkel bizalommal fordulhatnak hozzám.”

FRAZON ZSUZSANNA

tulajdonos, fogtechnikus, dentálhigiénikus

Végzett fogtechnikusként az elmúlt 20 év során széles körű tapasztalatra tettem szert a komplex fogászati szolgáltatások területén.

Hazai és nemzetközi tapasztalatomat egy saját, teljes körű fogászati ellátást nyújtó magánrendelőben kívánom hasznosítani a páciensek igényeinek maximális figyelembe vételével.
Tulajdonosként, fogtechnikusként és a rendelő vezetőjeként személyes felelősséget vállalok a Kosztolányi Dental Studioban fogászati ellátásban részesülő minden kedves páciensünkért. Németül és olaszul beszélek.

MEGA DOROTTYA

klinikai fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Várjuk telefonos vagy email-es bejelentkezését a Kosztolányi Dental Studióban, Újbudán, a 11. kerületben:

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

Fogászati klinikánk júliusi akciójában a fogkő eltávolítása most 28000 helyett 22000 forint, de homokfúvással együtt most csak 32000. A felületi elszíneződések 100%-ban eltűnnek. Egyszerű fogeltávolítás 20000 forint, egyfelszínű tömés 2400. Hívjon minket most!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image