FOGORVOSAINK

Fogorvosaink, fogászati asszisztenseink

Fogászatunkon pácienseink teljes mértékben ránk bízhatják magukat, fogaik sorsát. Orvosaink különböző területekre specializálódtak és csoportmunkában dolgoznak a legjobb és legesztétikusabb eredmény eléréséért.
Fogorvosaink, fogtechnikusaink és fogászati asszisztenseink minden megtesznek azért, hogy minden igényt kielégítő kezelésben részesítsék Önt, legyen szó protetikai, kozmetikai, fogszabályozó vagy szájsebészeti beavatkozásról.

DR. CSONGRÁDI ÁGNES

fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem.
Már egyetemi tanulmányaim során is volt lehetőségem tapasztalatot szerezni, mivel volt szerencsém több fogorvosi rendelőben is asszisztensként tevékenykedni. Ez a későbbiekben nagy hasznomra vált.
A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára jó hangulatban teljenek a kezelések. A beavatkozások során igyekszem szem előtt tartani a pácienseim igényeit is, a szakma szabályainak betartása mellett. A munkám során főleg konzerváló-fogászati és protetikai beavatkozásokat, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat, valamint gyermekfogászati ellátást végzek.

DR. MOLDOVÁN ANNA

fogszabályozó szakorvos

2017-ben végeztem Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A fogorvosi diploma megszerzése után, a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, ahol jelenleg szakorvos jelöltként dolgozom. A pácienskezelés mellett a magyar és külföldi hallgatók oktatásával, illetve tudományos munka végzésével is foglalkozom.

Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, gyakorlati kurzusokon, konferenciákon, itthon és külföldön egyaránt.

Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a jó kommunikációt és a megfelelő tájékoztatást, hogy a pácienseim tisztában legyenek vele, hogy mi-miért történik a kezelés során és biztonságban érezzék magukat.

DR. RÉPÁSI MÁRK

dentoalveolaris szájsebész

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Diplomaszerzés után rögtön dento-alveoláris szájsebészeti rezidensképzésbe kezdtem.
Fontosnak tartom, hogy kezelés közben a páciens biztonságban érezze magát, a beavatkozás fájdalommentes, gyors és maximális precizitású legyen.
Gyakran járok továbbképzésekre, hogy mindig a szakmailag legelismertebb és legmodernebb kezelési eljárásokat tudjam biztosítani pácienseim számára.

DR. PINTÉR ZSOLT BALÁZS

fogorvos, dentoalveolaris sebész rezidens

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. Jelenleg Budapesten dento-alveoláris sebész rezidens, valamint a Pécsi Tudományegyetem PhD hallgatója vagyok.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a pácienseimet mindig széleskörűen és pontosan tájékoztassam, valamint, hogy harmonikus légkört teremtsek, így a rendelőbe látogatók már a kezdetektől minden kérdésükkel bizalommal fordulhatnak hozzám.

FRAZON ZSUZSANNA

tulajdonos, fogtechnikus, dentálhigiénikus

Végzett fogtechnikusként az elmúlt 20 év során széles körű tapasztalatra tettem szert a komplex fogászati szolgáltatások területén.

Hazai és nemzetközi tapasztalatomat egy saját, teljes körű fogászati ellátást nyújtó magánrendelőben kívánom hasznosítani a páciensek igényeinek maximális figyelembe vételével.
Tulajdonosként, fogtechnikusként és a rendelő vezetőjeként személyes felelősséget vállalok a Kosztolányi Dental Studioban fogászati ellátásban részesülő minden kedves páciensünkért. Németül és olaszul beszélek.

MEGA DOROTTYA

klinikai fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Várjuk telefonos vagy email-es bejelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

Szeptemberben: Ha mi tömjük fogait, ingyenes ( 19 000 Ft értékű! ) fogkő eltávolítás is jár Önnek! 
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image