FOGORVOSAINK

Fogorvosaink, fogászati asszisztenseink

A Kosztolányi Dental Studió fogászatán pácienseink bizalommal fordulhatnak hozzánk fogászati gondjaikkal és teljes mértékben ránk bízhatják magukat, fogaik sorsát. Orvosaink különböző területekre specializálódtak és együttműködve, csoportmunkában dolgoznak a legjobb és legesztétikusabb eredmény eléréséért.
Fogorvosaink, fogtechnikusaink és fogászati asszisztenseink minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy teljes körű, minden igényt kielégítő kezelést nyújtsanak Önnek, legyen szó protetikai, esztétikai-kozmetikai, fogszabályozó vagy szájsebészeti beavatkozásról.

DR. CSONGRÁDI ÁGNES

DR. KARABÉLYOS CSONGOR

fogorvos, dentoalveolaris sebész rezidens

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Fogászati és szájsebészeti ismereteim bővítése céljából az egyetem elvégzése után dento-alveolaris sebész rezidensként kezdtem el dolgozni.

Fontos számomra a páciens jó közérzete a kezelések során. Ezért törekszem a fájdalommentes beavatkozásra, a széleskörű tájékoztatásra és nem utolsó sorban a harmonikus légkör megteremtésére.

DR. MOLDOVÁN ANNA

fogszabályozó szakorvos

2017-ben végeztem Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A fogorvosi diploma megszerzése után, a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, ahol jelenleg szakorvos jelöltként dolgozom. A pácienskezelés mellett a magyar és külföldi hallgatók oktatásával, illetve tudományos munka végzésével is foglalkozom.

Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, gyakorlati kurzusokon, konferenciákon, itthon és külföldön egyaránt.

Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a jó kommunikációt és a megfelelő tájékoztatást, hogy a pácienseim tisztában legyenek vele, hogy mi-miért történik a kezelés során és biztonságban érezzék magukat.

DR. PINTÉR ZSOLT BALÁZS PhD

fogorvos, dentoalveoláris sebész szakorvos jelölt

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. Jelenleg Budapesten dento-alveoláris sebész rezidens, valamint a Pécsi Tudományegyetem PhD hallgatója vagyok.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a pácienseimet mindig széleskörűen és pontosan tájékoztassam, valamint, hogy harmonikus légkört teremtsek, így a rendelőbe látogatók már a kezdetektől minden kérdésükkel bizalommal fordulhatnak hozzám.

FRAZON ZSUZSANNA

tulajdonos, fogtechnikus, dentálhigiénikus

Végzett fogtechnikusként az elmúlt 20 év során széles körű tapasztalatra tettem szert a komplex fogászati szolgáltatások területén.

Hazai és nemzetközi tapasztalatomat egy saját, teljes körű fogászati ellátást nyújtó magánrendelőben kívánom hasznosítani a páciensek igényeinek maximális figyelembe vételével.
Tulajdonosként, fogtechnikusként és a rendelő vezetőjeként személyes felelősséget vállalok a Kosztolányi Dental Studioban fogászati ellátásban részesülő minden kedves páciensünkért. Németül és olaszul beszélek.

MEGA DOROTTYA

klinikai fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Várjuk telefonos vagy email-es bejelentkezését a Kosztolányi Dental Studióban, Újbudán, a 11. kerületben:

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

KARÁCSONYI AKCIÓ! Alpha Bio Neo implantátum+felépítmény+fém-kerámia korona az akció keretében most 245 000 Ft! Hívjon minket most!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image