grantButton.addEventListener("click", function() { localStorage.setItem("consentGranted", "true"); function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('consent', 'update', { ad_user_data: 'granted', ad_personalization: 'granted', ad_storage: 'granted', analytics_storage: 'granted' }); }); // Load gtag.js script. var gtagScript = document.createElement('script'); gtagScript.async = true; gtagScript.src = 'https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=GTM-TMD9VZV'; var firstScript = document.getElementsByTagName('script')[0]; firstScript.parentNode.insertBefore(gtagScript,firstScript);

PARODONTOLÓGIA

A fogínysorvadás és a fogágy gyulladás népbetegségnek számít hazánkban, kezelés nélkül hosszú távon súlyos íny, gyökér és csontkárosodást okozva, amelyek a fogak elvesztéséhez is vezethetnek.
Írjon nekünk!

PARODONTOLÓGIA

A parodontológia a fogak különböző tartószöveti betegségeivel és azok kezelésével foglalkozó szakterület, amelyben a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika specialistának számít idehaza. A szájüregben képződő lepedék, mely a fogközökben és az íny mentén lerakódik a betegségek legfőbb oka, amihez külső és szervezeti rizikótényező is hozzáadódhat.

A fogínysorvadás és a fogágy gyulladás népbetegségnek számít hazánkban, kezelés nélkül hosszú távon súlyos íny, gyökér és csontkárosodást okozva, amelyek a fogak elvesztéséhez is vezethetnek.

A fogágy betegségeknek számos tényezője lehet. A helytelen szájápolás, rosszul elkészített tömések, rosszul záródó hidak, fogpótlások. Bizonyos betegségek melléktünetei is lehetnek, mint például a cukorbetegségé, de genetikai tényezők is okozhatják, valamint a dohányzás is hozzájárulhat a kialakulásához.
Fogágy betegségekkel kapcsolatban a legfontosabb a gyulladás megszüntetése, illetve a gyulladásmentes állapot szinten tartása a fogak megtartása érdekében. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika a gyulladást fogkő eltávolítással, kürettálással, súlyosabb esetben csontpótlással kezeli. A gyógyulási folyamathoz türelemre és rendszeres kontrollra van szükség, melyben a Kosztolányi Dental Stúdió fogászati klinika fogszakorvosai készséggel állnak pácienseik rendelkezésére.

A FOGÁGYBETEGSÉGEK ÁLTALÁNOS TÜNETEI:

● fogínyvérzés, fogíny duzzanata (vörös-lila szín);
● fájdalom a fogínyben;
● ételbeékelődés;
● váladékozás;
● a fogíny kóros visszahúzódása, a fognyakak láthatóvá válása;
● fognyaki érzékenység;
● mozgathatóvá váló elmozdult fogak;
● kellemetlen szájszag.

A FOGÁGYBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE

A fogágy betegségek jelentős része rendszeres alapos száj- és fogápolással megelőzhető. A kialakult gyulladások megszüntetéséhez azonban fogszakorvos segítségére van szükség.

Ha önnek fogköve, ínyvérzése, rossz lehelete, mozgó fogai, íny visszahúzódása, esetleg fogain gennyel telt fájdalmas tasakok vannak, javasoljuk, mielőbb látogasson el a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika rendelőjébe, hogy fogszakorvosunk és dentálhigiénikusaink segítségével megszabadulhasson a problémától.
Ne feledje, rendszeres ellenőrzéssel megelőzheti a fogágy problémák kialakulását és megőrizheti fogai épségét.

Amennyiben a fogak már annyira meglazultak, hogy nem lehetséges megmentésük, a Kosztolányi Dental Stúdió fogászati klinika fogpótlás (hidak és kivehető fogsor formájában) megoldásai segítenek abban, hogy újra tökéletes és őszinte legyen a mosolya.

Jelentkezzen be szakorvosi konzultációra a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikára, hogy megbeszéljük, milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

Amennyiben paradontológiai problémáját a Kosztolányi Dental Studiora bízza, ismerje meg fogorvosainkat.

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

Fogászati klinikánk júniusi akciójában a fogkő eltávolítása most 26000 helyett 20000 forint. Új pácienseink számára az első fogtömés júniusban 24000 Ft, foghúzás pedig 20000 forint. Hívjon minket most!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image