ESZTÉTIKAI FOGPÓTLÁS

Az esztétikai fogpótlás típusai különbözőek, alkalmazásuk függ az egyéni körülményektől:

fogtömés, fogkorona, híd és kivehető fogpótlás.

Kérjen időpontot most!

ESZTÉTIKAI FOGPÓTLÁS

Az esztétikai fogpótlás típusai különbözőek, alkalmazásuk függ az egyéni körülményektől, mely a páciens szájüregében található. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika az alábbi fogpótlás típusokat végzi: fogbeültetés (implantátum), fogtömés, fogkorona, híd és kivehető fogpótlás.

A felsoroltaknak is több altípusa létezik, melyek közül azt érdemes kiválasztani, amely leghatékonyabb és legesztétikusabb ellátást teszi lehetővé.
Az esztétikai fogpótlás körébe tartozó tevékenységek növelik a páciensek fogainak élettartamát, javítják életminőségét.

BARÁZDAZÁRÁS

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika által alkalmazott barázdazárás teljesen fájdalommentes és hatékony módja a gyermekkori fogszuvasodás megelőzésének. Az eljárással részben megelőzhető és nagymértékben csökkenthető a gyermekkori fogszuvasodás. A fogak többsége a tejfogváltás utáni 1-2 évben kezd leginkább szuvasodni, hiszen ekkor még a csontfogak nem tartalmaznak elegendő kalciumot, így védtelenek a baktériumokkal szemben.
A barázdazárás az ép, illetve kismértékben szuvas barázdák lezárása egy speciális tömőanyaggal.

KIVEHETŐ PÓTLÁSOK A TELJES FOGSORPROTÉZIS, RÉSZLEGES FOGSOR ÉS KOMBINÁLT FOGPÓTLÁSOK

Amennyiben a fog már nem menthető, érdemes megfontolni a fogak pótlását. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika fogorvosai és fogtechnikusai együttes munkával képesek megváltoztatni, javítani a fogsort. A fogak pótlása jobb életminőséget biztosít a páciensnek. A fog előkészítése során igyekszünk a legkevesebb foganyagot eltávolítani. A fogpótlás elkészítése után nem ér véget a páciens és a kezelőorvos kapcsolata. Az implantátumos fogpótlás viselésének alapfeltétele a megfelelő száj higiéné és a rendszeres orvosi ellenőrzés. Évente egyszer javasolt kontroll vizsgálaton részt venni, illetve ha valamilyen elváltozás észlelhető, akkor azonnal felkeresni a kezelőorvost.

HARAPÁSEMELÉS, FOGVÉDŐ SÍN

A harapásemelő sín célja a fogcsikorgatás megelőzése, de segít az állkapocs-ízületi szindrómán és a horkoláson is. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika által alkalmazott Michigan-féle harapásemelő sínre olyan esetekben van szükség, amikor mélyharapás vagy egyéb, az alsó és felső fogsor érintkezésével kapcsolatos rendellenesség, kényszerharapás alakul ki.
Mélyharapásnak nevezzük a kóros mértékben csökkent, hátrányos fizikai harapási magasságot. A Michigan-féle harapásemelő sín az ízületi panaszokkal jelentkező páciensek izomterápiáját és a megfelelő fogászati kezelés megtervezését segíti.

GARANCIA

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika által alkalmazott anyagok csúcsminőséget képviselnek, mert csak ezekkel érhető el tartós siker.
A mai korszerű tömőanyagok rendelkeznek azokkal a képességekkel, amellyel kiváló minőségű restaurációk készíthetők.

Budapest egyik legjobb fogászati laborjával állunk napi szintű szakmai kapcsolatban. A szakmai magabiztosság okán vállalunk minden tömésre hat hónap, kivehető fogpótlásokra egy év, rögzített fogpótlásokra két év teljes körű garanciát.

Jelentkezzen be szakorvosi konzultációra a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikára, hogy megbeszéljük, milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

Amennyiben fogainak egészségét a Kosztolányi Dental Studiora bízza, ismerje meg fogorvosainkat.

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

2023  májusában fogkő eltávolítási akciónkban fogkőelvátolítás konzultációval és állapotfelméréssel 25 000 Ft helyett 20 000 forintért!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image