ESZTÉTIKAI FOGPÓTLÁS

Az esztétikai fogpótlás típusai különbözőek, alkalmazásuk függ az egyéni körülményektől:

fogtömés, fogkorona, híd és kivehető fogpótlás.

Kérjen időpontot most!

ESZTÉTIKAI FOGPÓTLÁS

Az esztétikai fogpótlás típusai különbözőek, alkalmazásuk függ az egyéni körülményektől, mely a páciens szájüregében található. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika az alábbi fogpótlás típusokat végzi: fogbeültetés (implantátum), fogtömés, fogkorona, híd és kivehető fogpótlás.

A felsoroltaknak is több altípusa létezik, melyek közül azt érdemes kiválasztani, amely leghatékonyabb és legesztétikusabb ellátást teszi lehetővé.
Az esztétikai fogpótlás körébe tartozó tevékenységek növelik a páciensek fogainak élettartamát, javítják életminőségét.

Protézis fixáció gömb implantátumokkal

A protézis fixáló gömb implantátum az egyik  trend implantálási eljárás, elsősorban költséghatékonysága, másodsorban gyorsasága miatt.

A beavatkozás lényege, hogy 4 úgynevezett gömb implantátumot beültetnek jó csontállományba a legkevesebb vágás, metszés nélkül. Az ilyen típusú implantátum szájban látható része gömbre hasonlít, melyre egy úgynevezett patent kerül, ami rögzíti a meglévő vagy új műanyag protézist. Ezáltal biztosítja a helyben tartást és élhetőbb rágófunkciót a tulajdonosának. Ez a megoldás nagyon sok olyan esetben segít, ahol előtte mozgó lötyögő protézis volt. A rágóképességen is segít, de tökéletesen nem állítja helyre.

Sokan azt gondolják, mivel kevesebb implantátumot használunk és ezzel fixálunk, az ilyen típusú implantátumokkal kevesebb a kontroll. Ellenkezőleg, mert az implantátum és a fogsor közötti betét egy kopó alkatrész, aminek kötelező időnkénti cseréje. A protézis fixációnak a lelke a betét, és rendelőnkben kötelező a 3-6 havi kontroll. Ami páciens függő, mint a betétek erőssége. A kontrollról és a betét cserékről mindig tájékoztatjuk időszakosan pácienseinket.

BARÁZDAZÁRÁS

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika által alkalmazott barázdazárás teljesen fájdalommentes és hatékony módja a gyermekkori fogszuvasodás megelőzésének. Az eljárással részben megelőzhető és nagymértékben csökkenthető a gyermekkori fogszuvasodás. A fogak többsége a tejfogváltás utáni 1-2 évben kezd leginkább szuvasodni, hiszen ekkor még a csontfogak nem tartalmaznak elegendő kalciumot, így védtelenek a baktériumokkal szemben.
A barázdazárás az ép, illetve kismértékben szuvas barázdák lezárása egy speciális tömőanyaggal.

KIVEHETŐ PÓTLÁSOK A TELJES FOGSORPROTÉZIS, RÉSZLEGES FOGSOR ÉS KOMBINÁLT FOGPÓTLÁSOK

Amennyiben a fog már nem menthető, érdemes megfontolni a fogak pótlását. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika fogorvosai és fogtechnikusai együttes munkával képesek megváltoztatni, javítani a fogsort. A fogak pótlása jobb életminőséget biztosít a páciensnek. A fog előkészítése során igyekszünk a legkevesebb foganyagot eltávolítani. A fogpótlás elkészítése után nem ér véget a páciens és a kezelőorvos kapcsolata. Az implantátumos fogpótlás viselésének alapfeltétele a megfelelő száj higiéné és a rendszeres orvosi ellenőrzés. Évente egyszer javasolt kontroll vizsgálaton részt venni, illetve ha valamilyen elváltozás észlelhető, akkor azonnal felkeresni a kezelőorvost.

HARAPÁSEMELÉS, FOGVÉDŐ SÍN

A harapásemelő sín célja a fogcsikorgatás megelőzése, de segít az állkapocs-ízületi szindrómán és a horkoláson is. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika által alkalmazott Michigan-féle harapásemelő sínre olyan esetekben van szükség, amikor mélyharapás vagy egyéb, az alsó és felső fogsor érintkezésével kapcsolatos rendellenesség, kényszerharapás alakul ki.
Mélyharapásnak nevezzük a kóros mértékben csökkent, hátrányos fizikai harapási magasságot. A Michigan-féle harapásemelő sín az ízületi panaszokkal jelentkező páciensek izomterápiáját és a megfelelő fogászati kezelés megtervezését segíti.

FULL REHABILITÁCIÓ

A nevéből adódik, hogy gyökeres megoldás kompromisszumok nélkül! Elsősorban azoknak a betegeinknek ajánljuk, akik már nem tudják használni meglévő pótlásukat, nem tudják élvezni rágóképességüket, de még nem akarnak protézist. Sok oka van annak, hogy valaki már fiatalon elveszíti fogai nagy részét, vagy még vannak fogai, de már nagyon rossz állapotban. Így kerülnek rendelőnkbe, emiatt az eljárás miatt keresnek fel bennünket a legtöbben. A megoldásra sokféle mód fellelhető, és minden rendelő és orvos erre nyújtott kezelési tervét tiszteletben tartjuk. Mi a biztos csontosodást kiváró időben bízunk. Ezért nem terheljük azonnal az implantátumokat, emellett a tapasztalat és a betegeink visszajelzése miatt döntöttünk. Bővebb felvilágosítást személyesen adunk a Full rehabilitációról, konzultáció keretében.

Szaktudásunkkal az Ön fogaiért dolgozunk.

– régóta halogatott fogászati problémája van

– hiányzó, meglazult foga van

– csontpótlásra nincsen ideje vagy állapota miatt nincsen rá lehetősége

– teljes fogsort szeretne készíttetni, rövid idő alatt, minimális beavatkozással

– dohányzás, cukorbetegség kizáró okként merül fel más fogorvosnál

Megoldásként vegye számításba: hidak, kivehető pótlások lehetőségét.

Hidak: olyán fogpótlás, amellyel a hiányt pótló műfogakat a maradék fogakra, implantátumokra rögzítjük, vagyis ebben az esetben a foghiány melletti fogak szolgálnak támasztékul.

Kivehető pótlások: azoknál a pácienseknél készítünk ilyen fogpótlást, akinél megmaradt kisszámú fog miatt rögzített fogpótlás nem készíthető(híd). A kivehető fogpótlások megtervezése nagy odafigyelést igényel, és általában több lehetőséget is mérlegelni kell.

GARANCIA

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika által alkalmazott anyagok csúcsminőséget képviselnek, mert csak ezekkel érhető el tartós siker.
A mai korszerű tömőanyagok rendelkeznek azokkal a képességekkel, amellyel kiváló minőségű restaurációk készíthetők.

Budapest egyik legjobb fogászati laborjával állunk napi szintű szakmai kapcsolatban. A szakmai magabiztosság okán vállalunk minden tömésre hat hónap, kivehető fogpótlásokra egy év, rögzített fogpótlásokra két év teljes körű garanciát.

Kíváncsi ajánlatunkra?

Tegye fel kérdéseit! Hívjon Bennünket! Szájsebész, implantológus kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére a +36 20 563 2102 telefonon vagy írjon nekünk most!

Kezelési tervek, időpontok, fogpótlások, protézisek, hidak, koronák – minden páciensnél egyedi a probléma, ahogy egyedi a megoldás is.
Fogászati kezelései nálunk:

  • tervezhető időpontban
  • tervezhető költséggel, optimalizált technikai megoldásokkal
  • a fájdalom minimalizálásával,
  • folyamatos kapcsolattartással.

S hogy mind ez mit jelent a mindennapokban? Amikor jelentkezik, kollégánk fogadja hívását vagy visszahívja önt, és időpontot egyeztet az első személyes találkozóra, ahol, ha a konzultáción felül egy aktuális kezelést is elvégeznek, akkor a konzultációs díjat elengedjük és máris spórolt egy plusz utat és költséget. Kezelési tervet adunk a kezébe, melyben megtalálja:

  • mi az a cél, amit ön szeretne elérni
  • milyen kezelésekre van szükség a tökéletes eredmény eléréséhez
  • milyen eszközöket és milyen eljárást alkalmazunk a kezelés során
  • kezelések között mennyi időnek kell eltelnie.
  • pontos költségvetés

Jelentkezzen be szakorvosi konzultációra a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikára, hogy megbeszéljük, milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

Amennyiben fogainak egészségét a Kosztolányi Dental Studiora bízza, ismerje meg fogorvosainkat.

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

Fogászati klinikánk júliusi akciójában a fogkő eltávolítása most 28000 helyett 22000 forint, de homokfúvással együtt most csak 32000. A felületi elszíneződések 100%-ban eltűnnek. Egyszerű fogeltávolítás 20000 forint, egyfelszínű tömés 2400. Hívjon minket most!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image