KISMAMÁKNAK

A várandósság előtt érdemes felkészülni a változásokra és tökéletes szájüregi állapottal készülni a szervezet számára változást jelentő időszakra.
Időpontot foglalok

FOGÁSZATI TEENDŐK A VÁRANDÓSSÁG ELŐTT ÉS ALATT

A várandósság alatt a kismamák teste számos változáson megy keresztül, melyek a fogazatra is kihatással vannak.
Forduljon a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika fogszakorvosaihoz, hogy problémamentesen és kiváló szájhigiéniával várhassa gyermeke megszületését.

Nagyon fontos ebben az időszakban az egészséges íny megtartása, mivel a hormonális változások miatt a nyál antibakteriális hatása megváltozik és a fogíny hajlamossá válik a gyulladásra.
A kezeletlen gyulladt íny a kellemetlen leheleten kívül a gyulladási gócok kialakulásának melegágya, az íny visszahúzódása esetén pedig akár a fogak elvesztéséhez is vezethet.
Ezt megelőzendő forduljon bizalommal a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika fogszakorvosaihoz.
Ne feledje, a fogágy betegségek a baba egészségére is kihatással lehetnek.

JAVASOLT FOGÁSZATI KEZELÉSEK VÁRANDÓSSÁG ELŐTT

A várandósság előtt érdemes felkészülni a változásokra és tökéletes szájüregi állapottal készülni a szervezet számára változást jelentő időszakra. Mivel a várandósság alatt nem ajánlott fogak beültetése, röntgenfelvétel készítése, fogpótlás készítése, vagy jelentősebb fogászati beavatkozások elvégzése, ezért a várandósság előtt az alábbi vizsgálatokat/beavatkozásokat érdemes elvégezni a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika rendelőjében:

● szájüregi rákszűrés
● teljes panorámaröntgen
● lézeres zománcerősítő kezelés
● szájápolási tanácsadás
● fogak beültetése
● fogpótlás, esztétikai fogpótlás
● hidak készítése
● bölcsességfog eltávolítása.

JAVASOLT FOGÁSZATI KEZELÉSEK VÁRANDÓSSÁG ALATT

Kismamáknak a terhesség 14-27. hetében (II. trimeszter) érdemes a következő vizsgálatokat elvégeztetni:

● barázdazárás, a szuvasodás megelőzése érdekében,
● ultrahangos fogkő eltávolítás és fehérítő hatású polírozás.
A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika fogszakorvosai a kezelések során kizárólag fogászati érzéstelenítőt alkalmaznak, mivel az nem, vagy csak minimális mértékben jut át a placentán és terheli a baba fejlődő szervezetét.

A szoptatás során is kerülendő a komolyabb fogászati beavatkozás, hiszen az édesanya hormonszintje még nem rendeződött vissza normál állapotba.

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika szolgáltatásait, fogászati kezeléseit érdemes időben megtervezni, amennyiben gyerekvállalás előtt áll, hiszen jelentősebb beavatkozásokra a várandósság teljes időszaka alatt nem lesz lehetősége.

Jelentkezzen be szakorvosi konzultációra a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikára, hogy megbeszéljük, milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

Ha fogászati felkészülését a várandósságra, illetve fogai egészségi állapotának felügyeletet ránk bízza, ismerje meg fogorvosainkat.

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

Fogászati klinikánk júliusi akciójában a fogkő eltávolítása most 28000 helyett 22000 forint, de homokfúvással együtt most csak 32000. A felületi elszíneződések 100%-ban eltűnnek. Egyszerű fogeltávolítás 20000 forint, egyfelszínű tömés 2400. Hívjon minket most!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image