grantButton.addEventListener("click", function() { localStorage.setItem("consentGranted", "true"); function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('consent', 'update', { ad_user_data: 'granted', ad_personalization: 'granted', ad_storage: 'granted', analytics_storage: 'granted' }); }); // Load gtag.js script. var gtagScript = document.createElement('script'); gtagScript.async = true; gtagScript.src = 'https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=GTM-TMD9VZV'; var firstScript = document.getElementsByTagName('script')[0]; firstScript.parentNode.insertBefore(gtagScript,firstScript);

SZÁJSEBÉSZETI ELLÁTÁS

A fogeltávolítások, bölcsességfog műtétek, foggyökér kezelések, ciszta- vagy daganateltávolítások, implantátum beültetések, csontpótlások, fogínyplasztika, fogászati traumatológiás beavatkozások és egyéb szájsebészeti korrekciók műtéti beavatkozást igényelnek.
Kérjen időpontot most!

SZÁJSEBÉSZETI ELLÁTÁS

A szájsebészeti ellátás fogászati szakterület, amely fogászati műtéteket és beavatkozásokat foglal magában a szájüreg és az állkapocs területén, azaz szájsebész közreműködését igénylik. Ezek az eljárások széles skálán mozognak, és a fogászat területén számos különböző probléma megoldását szolgálják. Szájsebészeti ellátás keretén belül a leggyakoribb szájsebészeti beavatkozások közé tartoznak:

  1. Fogeltávolítás (extrakció): Az eltávolításra szoruló fogat a fogorvos vagy a szájsebész eltávolítja. Ez lehet egyszerű (pl. szabálytalan fogak) vagy bonyolult (pl. bölcsességfogak) esetben.
  2. Ciszta eltávolítás: Az állkapocsban vagy az íny alatt kialakult ciszta vagy daganat sebészeti úton történő eltávolítása a fertőzés és a szöveti károsodás megelőzése érdekében.
  3. Implantáció: A fogászati implantátumok beültetése a foghiányok pótlására. Ez tartós és stabil megoldást kínál a fogak helyettesítésére.
  4. Ínyplasztika: Az íny alakjának, méretének és állapotának módosítása a fogak körül, például esztétikai vagy funkcionális okokból.
  5. Csontpótlás: Az állkapocs csontszövetének pótlása vagy helyreállítása például implantáció előtt vagy fogvesztés után.
  6. Frenulum műtét: A nyelvet vagy az ajkakat az ínyhez kapcsoló szalag (frenulum) műtéti eltávolítása vagy módosítása, amely szükségessé válhat beszéd- vagy étkezési nehézségek esetén.
  7. Daganat eltávolítás: Az állkapocsban vagy a szájüregben kialakult jó- vagy rosszindulatú daganatok sebészeti eltávolítása.
  8. Szájüregi sérülés kezelése: A fogak, íny vagy állkapocs sérüléseinek sebészeti ellátása, például sportbalesetek vagy balesetek után.

A szájsebészeti ellátás keretén belül végzett beavatkozások lehetnek helyi érzéstelenítéssel végzett kisebb műtétek vagy altatásban történő komplexebb eljárások. A szájsebészeti eljárásokat gyakran végzik megelőző, esztétikai vagy funkcionális okokból, és azok sikeressége a megfelelő diagnózis, a tapasztalt szájsebész szakorvos és a modern sebészeti technikák alkalmazásától függ.

Egy rosszul nőtt bölcsességfog vagy egy nem várt ciszta kellemetlen, akár komoly fájdalommal járó panaszokat okozhat. Sebészeti beavatkozásra lehet szükség egy komplikált foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, foggyökér eltávolítás során.

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika 11. kerületi, Újbuda szívében található korszerű rendelőjében tapasztalt fogszakorvosok és szájsebészek ambuláns beavatkozás során fájdalommentesen és garanciával végzik a szájsebészeti beavatkozásokat, szájüregi rendellenességek korrekcióját, bölcsességfogak, foggyökér, valamint ciszták eltávolítását, csontpótló műtéteket, továbbá implantátumok beültetését.

Szájsebészeti ellátás - Kosztolányi Dental Studio - Szájsebészet 11. kerület

Jelentkezzen be szakorvosi konzultációra a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikára, hogy megbeszéljük, milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

Amennyiben fogainak kezelését, fogfájásának megszüntetését klinikánkon szeretné elvégeztetni, ismerje meg klinikánk szakorvosait.

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

Fogászati klinikánk júniusi akciójában a fogkő eltávolítása most 26000 helyett 20000 forint. Új pácienseink számára az első fogtömés júniusban 24000 Ft, foghúzás pedig 20000 forint. Hívjon minket most!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image