Fog implantátum az esztétikus fogpótlás specialistájától

Egy foghiányos mosoly, azon túl, hogy nem esztétikus, a többi egészséges fog romlását is eredményezheti.

Érdemes már egy hiányzó fogat is pótolni annak érdekében, hogy a szomszédos fogak ne kezdjenek elmozdulni a helyükről.

Kérjen konzultációs időpontot most!

FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM

A fog implantátumok olyan műgyökerek, amelyeket a hiányzó fog vagy fogak helyére ültetünk be, a fogpótlás stabil rögzítését szolgálva. Az implantátumok használhatók teljes fogpótlás, kivehető fogsor rögzítése és implantátummal rögzített híd esetén is. A fogászati implantátumok anyaga általában tiszta, nem ötvözött titán, amely az élő szervezetben jól tolerált és könnyen befogadható anyag.

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikáján – mely Újbudán, Budapest 11. kerületében található – is ezt az anyagot alkalmazzuk, hogy biztosítsuk a legjobb eredményt és hosszú távú stabilitást a pácienseink számára. Szájsebész szakorvosaink révén a fogak pótlására a legkorszerűbb módszert, azaz a fog implantátum beültetését alkalmazzuk, kihasználva a legmodernebb technológiák nyújtotta előnyöket az egészségügyi ellátás során.

MELYIK A LEGJOBB FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM?

Nálunk a fog implantátum terén nem alkuszunk. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikán az Alpha Bio MultiNeo implantátumokra szavazunk, melyek nemcsak svájci minőséget, hanem tartósságot, biztonságot és garanciát jelentenek. A fogászati implantátum tekintetében ne elégedjen meg kevesebbel, csak a legjobbal! Amennyiben az eredeti, természetes fogainak esztétikáját és funkcióját kívánja visszaállítani, nyugodtan döntsön a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika mellett!

Egy fog beültetése

Részleges fogsor

Teljes fogsor

A fogbeültetés (implantátum + felépítmény + korona) fogat foggal pótol, funkciójában megegyezik az ön eredeti fogaival. A környező fogak épségben maradnak, egészséges fogat nem kell lecsiszolni. A foghiány pótlása, akár éveket fiatalíthat arcvonásain, és Ön újra önfeledten mosolyoghat! A fogbeültetés megtérülő befektetés, amellyel megőrizheti életminőségét.

Mely fogakat érdemes implantátummal pótolni?

A bölcsességfogakat kivéve minden foghiányt érdemes pótolni, még akkor is, ha a mosolyzóna mögött helyezkedik el. Míg a frontzónában elsősorban esztétikailag tűnhet fontosnak a foghiány pótlása, a hátsó régiókban a fogazat rágófunkciójának pótlása a cél. Egy fog elvesztése idővel a szomszédos fogak bedőlését, a csontállomány meggyengülését és az alsó-felső rágópár kimozdulását eredményezheti a fogazatból.

Kíváncsi ajánlatunkra?

Tegye fel kérdéseit! Hívjon Bennünket! Szájsebész, implantológus kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére a +36 20 563 2102 telefonon vagy írjon nekünk most!

Kezelési tervünk páratlanul egyedi és személyre szabott megoldásokat kínál minden páciensünk számára. A problémák sokfélesége, valamint az egyéni igények és körülmények mind meghatározzák a kezelési terveket, amelyeket gondosan és részletesen kidolgozunk.

Fogászati kezeléseink kiemelkednek az alábbi területeken:

 • Tervezhető időpontban: Rugalmas időbeosztásunk lehetővé teszi, hogy az Ön napi tevékenységeihez illeszkedően egyeztessünk kezelési időpontokat. Ez azt jelenti, hogy kezeléseink beilleszthetőek a mindennapi életmenetébe anélkül, hogy túlzottan megzavarná a rutinját.
 • Tervezhető költséggel és optimalizált technikai megoldásokkal: Fontosnak tartjuk, hogy a kezelések gazdaságosak és hatékonyak legyenek. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk a költségek optimalizálására és a legmegfelelőbb technikai megoldások kiválasztására, így Ön a lehető legjobb eredményt érheti el a rendelkezésére álló forrásokkal.
 • Fájdalom minimalizálásával: Elkötelezettek vagyunk a fájdalommentes élmény biztosítása iránt. Modern fájdalomcsillapítási módszerekkel és érzéstelenítőszerekkel dolgozunk, hogy minimalizáljuk a kellemetlenséget és gondoskodjunk a lehető legkényelmesebb kezelésről.
 • Folyamatos kapcsolattartással: Pácienseink számára kiemelt fontosságú a kapcsolattartás és a kommunikáció. Kollégáink minden hívásra és üzenetre gyorsan válaszolnak, segítve Önt az időpontok egyeztetésében és a kérdéseivel kapcsolatos információk megadásában.

S hogy mind ez mit jelent a gyakorlatban? Amikor bejelentkezik hozzánk, kollégánk fogadja hívását vagy visszahívja önt, és időpontot egyeztet az első személyes találkozóra. Amennyiben a konzultációt követően azonnali kezelésre is sor kerül, a konzultációs díjat elengedjük, így Ön egy plusz utat és költséget takaríthat meg. Az Ön kezébe adunk egy részletes kezelési tervet, amely tartalmazza:

 • Az Ön által kívánt célt és elvárásokat.
 • Azokat a kezeléseket, amelyek szükségesek a kívánt eredmény eléréséhez.
 • A kezelések során alkalmazott eszközöket és eljárásokat.
 • A kezelések közötti időtartamot, hogy pontosan tisztában legyen a beavatkozások időzítésével.
 • Az előzetes és pontos költségvetést, hogy tisztán lássa a kezelésekkel kapcsolatos anyagi vonatkozásokat.

Protézis fixáció gömb implantátumokkal

A protézis fixáló gömb fog implantátum az egyik  trend implantálási eljárás, elsősorban költséghatékonysága, másodsorban gyorsasága miatt.

A beavatkozás lényege, hogy 4 úgynevezett gömb implantátumot beültetnek jó csontállományba a legkevesebb vágás, metszés nélkül. Az ilyen típusú implantátum szájban látható része gömbre hasonlít, melyre egy úgynevezett patent kerül, ami rögzíti a meglévő vagy új műanyag protézist. Ezáltal biztosítja a helyben tartást és élhetőbb rágófunkciót a tulajdonosának. Ez a megoldás nagyon sok olyan esetben segít, ahol előtte mozgó, lötyögő protézis volt. A rágóképességen is segít, de azt tökéletesen nem állítja helyre.

Sokan azt gondolják, hogy a kevesebb implantátum használata és a fixálás miatt kevesebb kontroll szükséges az ilyen típusú fog implantátumok esetén. Valójában azonban éppen mindennek az ellenkezője igaz, mivel az implantátum és a fogsor közötti betét egy olyan komponens, amely idővel kopik és rendszeres cserét igényel. A protézis stabil rögzítésének létfontosságú eleme a betét, és praxisunkban szigorúan betartjuk a 3-6 havonta esedékes kontroll időpontokat. Az időközi ellenőrzések gyakorisága a betétek tartósságától függ, és mindig gondoskodunk arról, hogy pácienseinket időben tájékoztassuk a kontrollról és a betét cseréjének szükségességéről.

A FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM BEÜLTETÉSÉNEK MENETE

A fogbeültetés napjainkban már szokványos eljárás, mely teljes mértékben fájdalommentes, rövid és kíméletes beavatkozás.

Az implantáció során elsődleges szempont, hogy visszakapja fogsora teljességének érzését, a legnagyobb nyereség pedig, hogy visszanyeri mosolya mellett rágóképességét is.

 • Az előzetes vizsgálatok során a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikájának szakorvosa alapos vizsgálattal felméri a páciens állapotát, hogy meghatározza a fog implantátum beültetésének megvalósíthatóságát. Az implantáció sikerének alapja a precíz tervezés, melyhez a fogorvosunk 3D CT-vizsgálatot használ. Ez a technológia lehetővé teszi az idegpályák és az arcüreg pontos lokalizálását, valamint a rendelkezésre álló csontmennyiség pontos meghatározását. A panoráma és CT felvételek elemzése után fogorvosunk részletes tervezetet készít a fog implantátum méretéről és helyzetéről. Fontos szempont a páciens általános egészségi állapota is. Csontpótlásra csak akkor kerül sor, ha a foghúzás vagy gyulladás következtében a csontvesztés miatt nem áll rendelkezésre elegendő csontmennyiség.

 

 • A fogpótlás tervezésekor a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikájának fogorvosa részletesen informálja a pácienst a beültetendő fogászati implantátumok számáról, a fog implantálás elvégzésének tervezett időpontjáról, a gyógyulás várható időtartamáról és a költségekről. A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikája pácienseinek egyedülálló árakat kínál, mindezt kiváló minőségű ellátás mellett, bármilyen fogászati kezelésre vonatkozóan.

 

 • A fogászati implantátum beültetése ambuláns eljárásként valósul meg, helyi érzéstelenítéssel, teljes mértékben fájdalommentesen. A beavatkozást szájsebész szakorvos végzi, amelynek első lépése a baktériummentes környezet kialakítása fogkő-eltávolítással. Az implantátumok alkalmasak egy vagy több fog pótlására, valamint kivehető fogsor rögzítésére is. Egy vagy több fog hiánya nem csupán egészségügyi, hanem esztétikai problémákat is okozhat, hiszen befolyásolhatja a meglévő fogak és a csont egészségét is. Az implantátummal való pótlás célja a hiányzó fogak helyreállítása, hogy megelőzzük a károsodást, és a probléma mihamarabb megszűnjön.

 

 • A varratok eltávolítása egy hét múlva történik. A teljes gyógyulási folyamat a csont szerkezetétől függően általában 3-6 hónapot vesz igénybe. Ezen időszak alatt a fog implantátumok felületén található mikropórusokba fokozatosan beépülnek a csontsejtek, biztosítva ezzel a stabil rögzülést és az implantátumok szerves integrációját a testtel. Így a műgyökér lényegében a szervezet részévé válik.

 

 • A gyógyulás folyamata után következik az implantátumos fogpótlás elkészítése, mely művelet a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika egyik speciális szakterülete. A fogászati implantátumokba beillesztik a nyak- és fejrészeket, melyek a fogpótlás stabil megtámasztását szolgálják. Ezt követően klinikánk szakembere a fogtechnikai laboratóriumban elkészíti a szükséges fogpótlást, gondosan figyelve a részletekre és a páciens egyéni igényeire.

A fog implantátum hosszan tartó és zavartalan viselésének alapvető feltétele a szájüreg gondos tisztántartása, valamint a rendszeres fogorvosi ellenőrzés, amit a fogászati klinikánk rendelőjében végzünk el. A páciensnek évente egyszer szükséges részt vennie ellenőrző vizsgálaton, hogy biztosítsuk az implantátumok állapotának és a száj egészségének optimális megőrzését.

TARTÓS ALPHA BIO FOG IMPLANTÁTUM ÉLETHOSSZIG TARTÓ GARANCIÁVAL
– 100%-OS SVÁJCI MINŐSÉG

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika a kiváló minőségű Alpha Bio MultiNeo implantátumokat használja a fogbeültetések során, melyekre élethosszig tartó garancia vonatkozik.
A fogpótlások esztétikusak és természetes hatásúak.

Tartós Alpha Bio implantátum, élethosszig tartó garanciával, összefoglalva:

 • Tervezés:
  • Ingyenes állapotfelmérés
  • Konzultáció
  • Kezelési terv árajánlattal
 • Implantátum csavar beültetés:
  • Érzéstelenítések
  • Implantátum csavar beültetése
 • Implantátum gyógyulási csavar
 • Felépítmény:
  • Ínyformázás
  • Implantátum fej készítése és behelyezése
  • Precíziós lenyomatvétel és tervezés
  • Fogpótlás, illetve korona elkészítése fém-kerámia vagy cirkóniumból
  • Vázpróba, igazítások, harapás
 • Ingyenes kontroll
Fog implantátum beültetés 1

Az Alpha Bio implantátumra ültethető további megoldások:

Fog implantátum beültetés 2
 • Cirkon-korona (implantátummal együtt)
 • Fém-kerámia korona (implantátummal együtt)
 • Implantátum fogsorhoz (alul 2 db, felül 4 db implantátum szükséges)
 • Implantátumhoz kapcsolódó fix, rögzített fogsor gömbfejjel

Mert Ön is megérdemli a tartós, 100%-os svájci minőséget!

Jelentkezzen be a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinikára konzultációra.
Ha fogainak kezelését ránk bízza, a konzultáció díját elengedjük, tehát ingyenes!

Válasszon a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika
szakorvosai közül
ezen a linken:

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika
verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

Jelentkezem a fém-kerámia korona akcióra!

Teljes név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

info@kosztolanyidental.hu

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Egészségpénztár partnereink, elfogadott kártyák: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP, OTP SZÉP, MKB SZÉP, K&H SZÉP

Fogászati klinikánk júliusi akciójában a fogkő eltávolítása most 28000 helyett 22000 forint, de homokfúvással együtt most csak 32000. A felületi elszíneződések 100%-ban eltűnnek. Egyszerű fogeltávolítás 20000 forint, egyfelszínű tömés 2400. Hívjon minket most!
IDŐPONTOT FOGLALOK
AKCIÓ!
close-image