Fogászati klinikánk fő profilja: parodontológia (fogágy betegség), fogszabályozásesztétikai fogászatfogkonzerválásfogpótlás. Szakorvosaink kimagasló felkészültséggel, több évtizedes gyakorlattal állnak pácienseink rendelkezésére.

GARANCIA, PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG


Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a fogkezelés minél kellemesebb, stresszmentes légkörben történjen.

Válasszon minket, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen fogászati klinikánkon

  • ● nincs várakozási idő,
  • ● garanciát vállalunk az elvégzett beavatkozásokra,
  • ● tökéletességre törekszünk,
  • ● technikai felszereltségünk és választott alapanyagaink első osztályúak,
  • ● a bizalmon alapuló orvos-beteg kapcsolatban hiszünk,
  • ● kiszámítható, tervezhető és versenyképes áron dolgozunk,
  • ● fogászati klinikánkon ingyenes WIFI és szakmai folyóiratok igénybe vehetők, valamint a kezeléseket megelőzően térítésmenetesen fogkrém és fogkefe is rendelkezésre áll

A rendszeres szájápolás mellett a fogorvosi ellenőrzés nélkülözhetetlen a fogak épségének megőrzéséhez. A fogmegtartás vagy csontmegtartás a legfontosabb, hiszen a protézisek viselése számos kellemetlenséggel párosulhat. Az implantátum befogadásához pedig erős és jól tartó felső vagy alsó állcsont szükséges. Ezért több szempontot kell figyelembe venni, amikor a kezelési tervet elkészítjük. A foghúzások után a megmaradó fogak a hiány felé elmozdulnak. Az esztétikai minőség mellett azonban a funkcionalitás megtartása is legalább olyan fontos, aminek előfeltétele a szabályos fogazat létrehozása, megtartása, szükség esetén kialakítása.

Várjuk telefonos vagy email-es bejelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Telefon:   +36 20 563 2102 
  +36 1 951 1303
E-mail:   info@kosztolanyidental.hu 
PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE

Gyermekemet is vittem a fogászati kezelésre és ajánlom, hogy sűrűbben járjanak mások is a gyerkőccel, hogy szokja a légkört. Így nem fog majd félni ha neki is be kell majd ülni a fogorvosi székbe. Barátságos, kedves ellátásban részesültünk. Köszönöm
Székely Alexandra

Jól megközelíthető fogászati rendelő és barátságos kedves ellátás. Nagyon köszönöm.
Fekete Hajnalka

Tiszta, kulturált környezet, a kezelő fogorvos munkája kifogástalan.
Dunai Emese

Nagyon elégedett vagyok a fogászati szolgáltatással, a doktor úr folyamatosan érdeklődött, hogy érzem magam a kezelés ideje alatt és nagyon alaposan dolgozott. Az időpontot ajánlott 1 héttel előtte lefoglalni.
Szekeres Tamás

Szakmai tapasztalat, nincs várakozás (pontosság).
Faragó Tamás

A fogorvosi ellátáson túl az ellátó orvos daganatszűrést is végzett, külön kérés nélkül. Ami a szájnyálkahártyán túl a nyaki nyirokrendszer vizsgálatára is kiterjedt. Ennek természetesnek kellene lennie, jó szívvel fogom ajánlani a rendelőt.
K. Péter