Nyomtatás

Cim:

Ulászló utca 38. IV/2., kaputelefon kód: 42

Telefon:

+36 1 951 1303
+36 20 563 2102

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

A KOSZTOLÁNYI DENTAL STUDIO FOGÁSZATI KLINIKA NYITVA TARTÁSA, RENDELÉSI IDEJE:

Hétfő: 8:00-20:00
Kedd: 14:00-20.00
Szerda: 8:00-20:00
Csütörtök: 8:00-20:00
Péntek: 8:00-20:00
Szombat: ügyelet

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika minden szombat és vasárnap telefonügyeletet tart.

A KOSZTOLÁNYI DENTAL STUDIO FOGÁSZATI KLINIKA SZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYBE VÉTELÉHEZ MINDEN ESETBEN ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES EMAILBEN VAGY TELEFONON.

A KOSZTOLÁNYI DENTAL STUDIO EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI PARTNEREI:

A Kosztolányi Dental Stúdió fogászati klinika egészségpénztári elszámolóhely. Partnereink által a fogászati ellátások a Prémium, az OTP, a Honvéd, a Tempo, a Medicina, a Navosz, a Generali, és a Vasutas Egészségpénztári tagoknak vehetők igénybe.

A KOSZTOLÁNYI DENTAL STUDIO FOGÁSZATI KLINIKA Szép Kártya elfogadóhely is egyben, így egyes fogászati ellátások MKB és K&H Szép Kártyával is igénybe vehetők!

A KOSZTOLÁNYI DENTAL STUDIO FOGÁSZATI KLINIKA MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE:

A fogászati klinika Újbuda szívében, tömegközlekedési csomópontban található, így bárki számára könnyen és kényelmesen elérhető. Szentimreváros fővárosunk kiemelt városrésze a XI. kerületben, amelyet Újbuda belvárosának is neveznek. Ez a környék ad otthont a kerületi hivatalok és igazgatási intézmények jelentős többségének, illetve a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér révén közlekedési központja is.

A 19-es és 49-es villamosról a Kosztolányi Dezső téri megállóban kell leszállni, ahonnan három perc sétával juthat el a fogászati klinika rendelőjébe. Busszal a 7-es, 114-es, a 213-as és az 53-as járatok igénybe vételét javasoljuk.

Mindösszesen pár perc sétára vagyunk a Kosztolányi Dezső tértől, az Allee bevásárló központtól, illetve az M4 Újbuda-Központ metró megállótól. A Móricz Zsigmond Körtértől 15 perc sétával érhető el a fogászati klinika.

A fogászati klinika személygépjárművel is könnyedén megközelíthető, az épület előtt rendszerint van szabad parkolóhely. A parkolás közterületen történik, így igénybe vétele díjköteles (175 Ft/óra).