FOGORVOSAINK

Fogorvosaink, fogászati asszisztenseink

Fogászatunkon pácienseink teljes mértékben ránk bízhatják magukat, fogaik sorsát. Orvosaink különböző területekre specializálódtak és csoportmunkában dolgoznak a legjobb és legesztétikusabb eredmény eléréséért.
Fogorvosaink, fogtechnikusaink és fogászati asszisztenseink minden megtesznek azért, hogy minden igényt kielégítő kezelésben részesítsék Önt, legyen szó protetikai, kozmetikai, fogszabályozó vagy szájsebészeti beavatkozásról.

DR. ANDRÁS-HUNYADI DÓRA

fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.
A fogászatra mindig is hivatásként, nem pedig csak elvégzendő munkaként tekintettem. A páciensek kezelése során törekszem a szorongásmentes légkör kialakítására, de a szakmaiságra is ugyanúgy nagy hangsúlyt fektetek. Fontos számomra, hogy a páciens a kezelés végeztével elégedetten távozzon.

DR. CSONGRÁDI ÁGNES

fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem.
Már egyetemi tanulmányaim során is volt lehetőségem tapasztalatot szerezni, mivel volt szerencsém több fogorvosi rendelőben is asszisztensként tevékenykedni. Ez a későbbiekben nagy hasznomra vált.
A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára jó hangulatban teljenek a kezelések. A beavatkozások során igyekszem szem előtt tartani a pácienseim igényeit is, a szakma szabályainak betartása mellett. A munkám során főleg konzerváló-fogászati és protetikai beavatkozásokat, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat, valamint gyermekfogászati ellátást végzek.

DR. MOLDOVÁN ANNA

fogszabályozó orvos rezidens

2017-ben végeztem Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A fogorvosi diploma megszerzése után, a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, ahol jelenleg szakorvos jelöltként dolgozom. A pácienskezelés mellett a magyar és külföldi hallgatók oktatásával, illetve tudományos munka végzésével is foglalkozom.

Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, gyakorlati kurzusokon, konferenciákon, itthon és külföldön egyaránt.

Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a jó kommunikációt és a megfelelő tájékoztatást, hogy a pácienseim tisztában legyenek vele, hogy mi-miért történik a kezelés során és biztonságban érezzék magukat.

DR. RÉPÁSI MÁRK

szájsebész, dentoalveolaris sebész rezidens

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Diplomaszerzés után rögtön dento-alveoláris szájsebészeti rezidensképzésbe kezdtem.
Fontosnak tartom, hogy kezelés közben a páciens biztonságban érezze magát, a beavatkozás fájdalommentes, gyors és maximális precizitású legyen.
Gyakran járok továbbképzésekre, hogy mindig a szakmailag legelismertebb és legmodernebb kezelési eljárásokat tudjam biztosítani pácienseim számára.

FRAZON ZSUZSANNA

tulajdonos, fogtechnikus, dentálhigiénikus

Végzett fogtechnikusként az elmúlt 20 év során széles körű tapasztalatra tettem szert a komplex fogászati szolgáltatások területén.

Hazai és nemzetközi tapasztalatomat egy saját, teljes körű fogászati ellátást nyújtó magánrendelőben kívánom hasznosítani a páciensek igényeinek maximális figyelembe vételével.
Tulajdonosként, fogtechnikusként és a rendelő vezetőjeként személyes felelősséget vállalok a Kosztolányi Dental Studioban fogászati ellátásban részesülő minden kedves páciensünkért. Németül és olaszul beszélek.

SZEDER KRISZTINA

klinikai fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

A Szentágothai János Egészségügyi Szakiskola és Szakiskolában végeztem a tanulmányaimat. (27 éve “szerettem bele” ebbe a szakmába.)
A Kosztolányi Dental Studioban 27 év alatt megszerzett szakmai tapasztalattal. A páciensekkel szembeni őszinte empátiával segítem a konzerváló, fogszabályzó és szájsebész (kollégák) orvosaink makulátlan munkáját.
Dental higiénikusként nagy örömmel tölt el a felnőtt és gyermek páciensek megfelelő szájhigiéniára való motiválása, intsruálása.
Mindig felemelő érzéssel tölt el a páciensek megelégedett, felszabadult mosolya.
Nem kevésbé egy kisgyerek szoros, őszinte ölelése. Illetve egy meglepetésként kapott, nekem készített rajz.

MEGA DOROTTYA

klinikai fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Várjuk telefonos vagy email-es bejelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Kezeléseinket készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával, valamint SZÉP kártyával is ki tudja fizetni.