FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS - SZABADULJON MEG A FÁJDALMAS FOGÁGYBETEGSÉGEKHEZ VEZETŐ FOGKŐTŐL!

Az íny felett elhelyezkedő sárga színű elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium és foszfátkristályok alkotják.
Ez kedvez a baktériumok megtelepedésének és a gyulladás kialakulásának.
Időpontfoglalás most!

MI A FOGKŐ?

Az íny felett elhelyezkedő sárga színű elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium és foszfátkristályok alkotják. A kristályszerkezet miatt a felszín érdes, amely kedvez a baktériumok megtelepedésének és a gyulladás kialakulásának.
Ahol a lepedéket fogmosással nem sikerül eltávolítani, fogkő képződik.

A fogkő ínygyulladást okoz, majd a fogak elvesztését. Ezért fontos odafigyelni és rendszeresen ellenőriztetni.

fogkő eltávolítás időpont kérés

Kérjen időpontot most az akciós fogkő eltávolításra az alábbi űrlap kitöltésével!

Üzenete elküldéséhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, a *-gal jelölt mezőket mindenképpen, majd nyomja meg (vagy koppintsa) az “Elküld” gombot. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Fogkő eltávolítás - Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika
Jelentkezzen be MOST!

HONNAN TUDOM, HOGY VAN FOGKÖVEM?

Ha megnézi a tükörben, és az alsó fogíven elől vagy belül sárgás-barnás elszíneződés van a fognyaknál, illetve vérzik az ínye fogmosáskor, étkezésnél, akkor biztosan van fogköve. A kellemetlen lehelet leggyakoribb oka a fogkő.

Ha már nem oldja meg a rágógumi, szájöblögető a kellemetlen szájszagot, ilyenkor az esetek többségében a fogkő okozza a problémát.
A fogkő eltávolítás egy teljesen fájdalommentes, ultrahangos kezeléssel történik, melynek során megszabadítjuk a kellemetlen leheletet okozó fogkőtől, fehérebb lesz a fogív.

MIÉRT VESZÉLYES A FOGKŐ?

A fog és a gyökérfelszínen lerakódott ételmaradékok, lepedék és fogkő ínygyulladást és fogágybetegséget okozhat, mely akár a fogak elvesztéséhez is vezethet.
A baktériumok, melyek a fogakon és a nyelven élnek kellemetlen szagokat bocsátanak ki. Kitűnő táptalaj a baktériumok számára a lepedék, mely a fogakon megtapad és később elmeszesedik, megkövesedik.
Ha a fogkövet nem távolítjuk el, az íny folyamatosan gyulladásban van, duzzadt vörössé válhat, fogmosáskor és étkezéskor vérezhet, a baktériumok szaporodása pedig fogágybetegségekhez vezet.
A kismamák és a dohányosok kiemelten veszélyeztetettek.

FÁJDALMAS A FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁSA?

Teljesen fájdalommentes.

MILYEN GYAKRAN KELL FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁSRA MENNI?

Ez változó, mert mindenkinek mások az adottságai, de félévente érdemes ellenőriztetni.

ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

A fogkő legkíméletesebben ultrahanggal távolítható el. A kezelés során az ultrahang rezgése lepattintja a fogkövet a fog felszínéről. A fog így sérülés- és fájdalommentesen tisztul meg.

A fogkő eltávolítása után a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika fogorvosai polírozással fejezi be a műveletet, így válik tökéletessé a fog megtisztítása. A polírozott fogakon a baktériumok és a lepedék kevésbé tudnak megragadni, ez garantálja a kezelés hosszan tartó pozitív hatását. Az így kialakult állapot hosszú időn át megőrizhető, ha helyesen mos fogat és rendszeresen ellenőrizteti fogait kontrollvizsgálaton.
A kezelés során állapotfelmérés, konzultáció, fogkő eltávolítás, rákszűrés, fogak polírozása, dentálhigiéniai és szájápolási tanácsadás történik.

KEDVEZMÉNYES FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS POLÍROZÁSSAL A KOSZTOLÁNYI DENTAL STUDIO FOGÁSZATI KLINIKA SZOLGÁLTATÁSI PORTFÓLIÓJÁBAN.

A fogkő eltávolítást a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika dentál-higiénikusa, Frazon Zsuzsanna végzi. Ismerje meg.

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Kezeléseinket készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával, valamint SZÉP kártyával is ki tudja fizetni.


Kedves Pácienseink !💙
 
❗️A K C I Ó❗️
FOGKŐELTÁVOLÍTÁS 
homokfúvással
 
2020. 09. 28.-ától két hétig.
 MOST CSAK 20.000 Ft🤩
close-link