SZÁJHIGIÉNÉ

A szájüregben képződő lepedék, mely a fogközökben és az íny mentén lerakódik, alkotja a fogkövet, az ínybetegségek legfőbb okát.
Kérdésem van, írok emailt

DENTÁLHIGIÉNIAI KEZELÉS

A Kosztolányi Dental Stúdió fogászati klinika dentál higiéniai kezelése során eltávolítjuk a kialakult fogkövet, majd megtanítjuk a pácienst a helyes fogmosási technikákra, illetve megfelelő eszközöket ajánlunk hozzá és nyomon követjük páciensünk helyes szájápolásának fejlődését. A szájüreg egészséges állapotának fenntartása érdekében érdemes évente legalább kétszer ellátogatni professzionális fogszakorvoshoz.

A KIALAKULT FOGKŐ KÖVETKEZMÉNYEI

A szájüregben képződő lepedék, mely a fogközökben és az íny mentén lerakódik, alkotja a fogkövet, az ínybetegségek legfőbb okát. A fogkő eltávolítás, mely a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika rendelőjében elvégezhető, a fertőzések megakadályozásában segít, így a legelső lépése a fogorvosi beavatkozásoknak.

Amennyiben elhanyagolja a fogkő eltávolítását az ínysorvadáshoz, gyulladások kialakulásához vezethet. A baktériumok így könnyen bejutnak az íny és a fog közé és egy tasakot hoznak létre.
Az íny elválik a fogaktól és, egy úgynevezett ormány alakul ki, mely kellemetlen szájszagot eredményezhet.

A fogágy gyulladás miatt a fogakat rögzítő szövetek elbomlanak, majd a csontszövetre is átterjedhet a gyulladás. A fog tartószerkezete meggyengül, a fogak meglazulnak, és könnyen kihullhatnak.

ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS POLÍROZÁSSAL

A fogkő legkíméletesebben ultrahanggal távolítható el. A kezelés során az ultrahang rezgése lepattintja a fogkövet a fog felszínéről. A fog így sérülés- és fájdalommentesen tisztul meg.

A fogkő eltávolítás után a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika fogszakorvosai polírozással fejezi be a műveletet, így válik tökéletessé a fog megtisztítása.
A polírozott fogakon a baktériumok és a lepedék kevésbé tudnak megragadni, ez garantálja a kezelés hosszan tartó pozitív hatását.

KEDVEZMÉNYES FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS POLÍROZÁSSAL!

A Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika most 16.000 helyett 14.000 Ft-ért elvégzi az ultrahangos fogkő eltávolítást, polírozással.
Jelentkezzen be most!

A fogkőeltávolítást a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika dentál-higiénikusa, Frazon Zsuzsanna végzi. Ismerje meg.

Tájékozódjon előzetesen a Kosztolányi Dental Studio fogászati klinika verhetetlen árairól a fogászati szolgáltatások oldalunkon.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő:         8:00 - 20:00

Kedd:          8:00 - 20:00

Szerda:       8:00 - 20:00

Csütörtök:  8:00 - 20:00

Péntek:       8:00 - 20:00

ELÉRHETŐSÉGEINK

Fogászat 11. Kerület | Újbuda | Kosztolányi Dental Studio

Budapest, Ulászló utca 38. IV/2.,
kaputelefon kód: 42

+36 1 951 1303

+36 20 563 2102

közösségi

Facebook

Instagram

LinkedIn

Partnereink: OTP EP, MKB EP, K&H EP, Prémium EP,OTP szép, MKB SZÉP, K&H SZÉP